Home      FAQ      Forum      Idea Exchange      Ask a Question      My Stuff      Help   
  
Checking column usage before deletion
Where a column is used in the Filter for displaying a Button, this is not noted in the Usage for that column and has lead to me deleting columns thinking they are no longer used.

I suspect that this is also happening in some other Filters (Views??), but this is the first time I have been able to nail it.

Suggestion: Please correct

Thanks
ID
795
Category
Customization
Author

Philipp Matuschka
Date Created
11/11/2014 10:33:50 AM
Date Updated
11/18/2014 7:50:09 AM
Status
Implemented
Score
20
Promoted By
José AlencarPhilipp Matuschka
Comments
Kirill Bondar  Staff  11/11/2014 10:38:45 AM
It's likely a bug, it should fixed and there is nothing to discuss or vote for. You can report such issues to us directly :)
Philipp Matuschka 11/11/2014 11:21:16 AM
Sorry, sometimes a grey zone as to which forum it should go into
Philipp Matuschka 11/16/2014 2:12:27 AM
For planning purposes, can you please give me an indication when this bug will be fixed. I am planning some core system changes and knowing whether this functionality is working or not would make a big difference to how I plan the work.

Thanks
Kirill Bondar  Staff  11/17/2014 7:19:15 AM
It was not a problem of reporting columns in custom buttons' filter - it was reported correctly, rather general problem with tracking the use of user properties outside of user property table. Fixed.
Philipp Matuschka 11/18/2014 7:50:09 AM
Thank you
Feedback
 
Back to Search Results